paper 01 Mr Online Marketing
paper 01 Mr Online Marketing

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Samen behalen we de beste online resultaten!

paper 01 Mr Online Marketing
paper 03 Mr Online Marketing
paper 03 Mr Online Marketing
paper 03 Mr Online Marketing
paper 02 Mr Online Marketing
paper 02 Mr Online Marketing

Wij zijn Mr Online Marketing

Een keigoed online marketingbureau uit Eindhoven

Hi! Mr Online Marketing hier, een jong online marketingbureau uit Eindhoven. Onze mensen weten alles van Google, Bing, Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Pinterest, TikTok, Snapchat, WhatsApp, etc. etc. etc. Je leest het al: we zijn gek op online

Dagelijks gaan wij voor onze opdrachtgevers aan de slag om hun organisaties te laten groeien. Sommige mensen hebben ‘een mannetje’ voor klusjes, wij zijn ook zo’n mannetje (of vrouwtje) maar dan voor jouw online marketing. Als jouw favoriete online marketing collega stellen we doelen en zorgen we dat die doelen behaald worden. Zo helpen we jouw organisatie te groeien. 

Hoe dan? Door gebruik te maken van slimme online marketing technieken, zoals cookies, retargeting en look-a-like doelgroepen en door ervaring. Samen hebben wij al honderden advertentiecampagnes gedraaid en daarmee miljoenen mensen bereikt. Daarbij hebben we ook de meeste fouten al eens gemaakt, daarom weten we wat wél werkt, en wat niet. Hierdoor kunnen we het marketingbudget van onze klanten gericht en efficiënt inzitten. Zo weten we marketingdoelstellingen te behalen en onze opdrachtgevers keer op keer te verbazen met onze resultaten. Uiteindelijk telt ten slotte alleen het resultaat.

ja hoor, wéér een online marketingbureau

Ben je al langer op zoek naar een online marketingbureau in de buurt van Eindhoven, en is dit niet de eerste website die je bezoekt? Dan denk je nu wellicht: ‘ja hoor, wéér zo een’. Goed punt, want waarom is Mr Online Marketing nou echt anders? Als eerste staan we voor echt persoonlijk contact. Onze opdrachtgevers hebben één contactpersoon die alle online marketingwerkzaamheden uit handen neemt. Eén ‘mannetje‘ voor al hun vragen.

Daarnaast misschien wel het belangrijkste: net zoals jij houden wij ook niet van onzin. Mr Online Marketing staat voor no-nonsense. Wij houden niet van jargon, onnodige rapportages of lastige termen. Resultaat: dát telt. Natuurlijk ontvangen onze opdrachtgevers overzichten van die resultaten en staan wij altijd klaar om cijfers toe te lichten. Maar alleen als jíj dat wilt. Geen poespas, dat betekent ook dat wij geen onnodig groot kantoor hebben. Geen hippe kantoortuinen of -honden, no-nonsense: zo houden we onze prijzen laag en onze campagnes efficiënt.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Samen behalen we de beste online resultaten!

Alles onder één dak

Mr Online Marketing is het complete online marketing bureau in Eindhoven voor al jouw vragen. Een echte one stop shop. We zorgen dat je zichtbaar bent, gevonden wordt én resultaten haalt. Zo bieden we een totaaloplossing en hoef je niet meer voor ieder onderdeel op zoek naar een andere partner.

Persoonlijk contact

Eén vast en persoonlijk contactpersoon, niet alleen tussen 9:00 en 18:00. Maar wanneer jij het nodig hebt, voor al je online marketing vragen. We begrijpen dat jouw agenda als ondernemer altijd in beweging is en passen ons daarop aan. Zo houden we de lijntjes kort en communicatie duidelijk. 

Digital natives

De mensen van Mr Online Marketing zijn échte digital natives: opgegroeid met een laptop op schoot en smartphone in hun hand. We zitten iedere dag bovenop de laatste online marketing ontwikkelingen, zijn opgegroeid met de nieuwste platforms en kennen het internet op ons duimpje.

No-nonsense

We houden niet van onnodig marketingjargon, ellenlange rapportages of moeilijke termen. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Zo houden we ook onze kosten laag waardoor we het budget van jouw organisatie zo efficiënt mogelijk besteden. Daarin zijn we transparant, zonder poespas. Wel zo makkelijk, toch?

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Samen behalen we de beste online resultaten!

Mr Online Marketing blij resultaat conversie optimalisatie

Wat we doen

Waar wij blij van worden?

Een aantal van onze opdrachtgevers

Voor wie we ons al keihard inzetten?

Samen boeken we online resultaat

Mogen we ook voor jou aan de slag?

Een aantal van onze partners

Met wie we werken?