Wat is Social Media Advertising?

adverteren via social media

Wat is Social Media Advertising?

De naam zegt het eigenlijk al: Social Media Advertising is het adverteren via social media. Je kunt hierbij denken aan Facebook, Instagram, Youtube of bijvoorbeeld TikTok. In ons artikel ‘Welk social media kanaal moet ik gebruiken?’ geven we meer uitleg over het gebruik van deze verschillende kanalen. 

Het adverteren via deze online platformen heeft veel voordelen. Er is een lage instapdrempel, de resultaten kunnen makkelijk gemonitord worden, je komt veel te weten over je klanten door middel van de data die uit de campagnes komen en het is relatief goedkoop. Daarbij geeft adverteren via social media je de kans om gericht te adverteren op een bepaalde doelgroep, en kan je makkelijk je advertenties bijstellen. Werkt iets wel? Dan kan je er lekker mee doorgaan. Maar merk je dat een advertentie toch niet goed loopt of niet in de smaak valt bij je publiek? In een handomdraai heb je het aangepast!

 Social Media advertising kan niet ontbreken in het pakket van je bedrijf! Heb je geen tijd of weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Vraag het dan aan onze medewerkers!

Gerelateerde vragen

Wat is Social Media Marketing?

Social Media Marketing is heel simpel. Het zijn de marketingactiviteiten voor je bedrijf op online platformen als Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, Snapchat en LinkedIn.

Welk Social Media kanaal moet ik gebruiken?

Welk social media kanaal moet je nu kiezen voor je onderneming? Als je jouw doelgroep hebt vastgesteld, de posts hebt gemaakt en je bent....

Heb ik een contentplan nodig?

Een contentplan is eigenlijk een kalender waarin je een duidelijk overzicht hebt over de content die jij gaat posten voor jouw bedrijf. Het is onmisbaar voor goed contentmanagement, omdat je gemakkelijk kunt...

Mogen we ook voor jou aan de slag?

Samen boeken we online resultaat