Online marketing voor horeca

De beleving voor jouw gasten online

Jouw passie online delen?

Blijf lekker jezelf en doe waar je goed in bent

Jij als horeca ondernemer zit vast en zeker nooit stil en vaak vol nieuwe ideeën en enthousiasme voor hoe het nog beter kan. Wij nemen jouw online zorgen uit handen, zodat jij je echt volledig kan focussen op jouw project. Bovenaan in Google of al jouw keigave creaties omzetten in goede online content? Onze experts kennen de kneepjes van het vak.  

 

Neem een kijkje in ons menu

Elke zaak vraagt om een uniek recept

Elk recept vraagt om de juiste benodigdheden. Met jouw passie en onze kennis hebben we alle ingrediënten voor een ijzersterke online marketing strategie. Met onze voorliefde en interesse op het gebied van eten, drinken en gezelligheid dragen wij jouw passie graag over! In onderstaand menu leggen we je graag uit hoe we jouw onderneming een online boost kunnen geven met onze diensten. 

Vindbaarheid to start

ben online goed vindbaar in o.a. Google

Voor jou als horeca ondernemer is het natuurlijke erg belangrijk om online goed gevonden te worden. Steeds vaker zijn mensen onderweg en begint het bezoek voor jou gast online  en willen ze gemakkelijk via jouw website het menu bekijken en een reservering maken. Hiervoor is zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd, erg belangrijk. Een zoekmachine wil jou de resultaten geven waar jouw gasten op zoek naar zijn. Wanneer we op zoek zijn naar dat ene lokale restaurant, en na het diner nog een heerlijke cocktail willen drinken op die gave plek pakken we al snel onze telefoon om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

mockup gouden bogen1 e1628766856604 Mr Online Marketing

Hoofdgerecht to share

de beleving voor gasten begint online

Laat jouw gasten watertanden met online posts over jullie nieuwe menukaart, highlight een lekker zomers biertje van de  tap of laat ze eens een kijkje achter de schermen nemen. Door je posts op social media te combineren met advertenties zorg je voor betere online zichtbaarheid. Door een constante voeding van content kun je zowel jouw identiteit uitstralen als nieuwe gasten winnen. Zo zorg je dat net die ene nieuwe gast bij jou aan tafel schuift of een vaste relatie die kei lekkere wijn komt proeven. Wij zorgen voor de juiste contentstrategie zodat jij meer aandacht voor je gasten hebt en je je jouw gerechten kan perfectioneren.

Mr Online Marketing helpt je gevarieerd en met regelmaat actief te blijven op verschillende social media kanalen met behulp van een contentplanning. Samen stellen we een plan op voor jouw kanalen waarbij we rekening houden met jouw (gewenste) imago. 

dessert - Be picky about your treats

Online bestelsysteem voor jouw restaurant

Wil je jouw gasten thuis laten genieten van je gerechten? Dan denk je doorgaans snel aan een platform als Thuisbezorgd, Deliveroo, Uber Eats. Je hierbij aansluiten is gratis, maar vaak lopen de kosten toch op tot 13 procent commissie plus bezorgkosten. Heb jij je liever je eigen professionele bezorgdienst? Wij helpen je graag! Voor de meeste websites kunnen we binnen enkele dagen al een op maat gemaakte bezorgmodule bouwen! Al mogelijk vanaf €44,50 per maand.

Nog een gangetje extra?

The never ending story….

Er zullen vast en zeker vaak dingen moeten worden geprobeerd/geproefd. Online is dat niet anders, we blijven altijd experimenteren, testen en bijsturen. Er valt altijd wat te verbeteren of toe te voegen. Eerst zorgen we voor zichtbaarheid, vervolgens voor gasten en uiteindelijk is het natuurlijk ook belangrijk dat die gasten ook tevreden zijn, hun positieve ervaringen delen en terug blijven komen!

Gif Friends Horeca Mr Online Marketing

Samen boeken we online resultaat

Mogen we ook voor jou aan de slag?

Een aantal van onze opdrachtgevers

Horecazaken die jou voor gingen

Mogelijk is dit ook interessant?

Onze overige diensten

Een aantal van onze partners

Met wie we werken?