ONline marketing voor de horaca

de beleving voor jouw gasten online

Jouw passie online delen?

Jij als horeca ondernemer zit nooit stil en vaak vol nieuwe ideeën over hoe het nog beter kan. Wij nemen jouw online zorgen uit handen zodat jij dat kan blijven doen. 

Bovenaan in Google, of al jouw keigave creaties omzetten in goede online content? Onze experts kunnen jou daarmee helpen.

Neem een kijkje in ons menu

Elke zaak vraagt om een uniek recept

Elk recept vraagt om de juiste benodigdheden. Met jouw passie en onze kennis hebben we alle ingrediënten voor een ijzersterke online marketing strategie. En dankzij onze voorliefde en interesse op het gebied van eten, drinken en gezelligheid dragen wij jouw passie graag over!

ben online goed vindbaar in o.a. Google

Voor jou als horeca ondernemer is het belangrijk om online gevonden te worden. Het bezoek van jouw gast begint vaak online en wil daarom via jouw website gemakkelijk het menu bekijken en een reservering maken.

Hiervoor is zoekmachineoptimalisatie (SEO) erg belangrijk. Een zoekmachine wil namelijk jouw gasten de resultaten geven waar zij naar op zoek zijn. 

mockup gouden bogen1 e1628766856604 Mr Online Marketing

de beleving voor gasten begint online

Laat jouw gasten watertanden met online posts over je gerechten. Dit kun je doen door een highlight van een lekker zomers biertje van de tap of ze eens een kijkje in de keuken te laten nemen. Hierdoor kunnen nieuwsgierige gasten omgezet worden in vaste klanten. 

Online bestelsysteem voor jouw restaurant

Wil je jouw gasten thuis laten genieten van je gerechten? Dan denk je snel aan platformen zoals Thuisbezorgd, Deliveroo en Uber Eats. Je hierbij aansluiten is gratis, maar vaak lopen de kosten op tot 13 procent commissie plus bezorgkosten per bestelling.

Ook hiermee kunnen we je helpen! Voor de meeste websites kunnen we binnen enkele dagen al een op maat gemaakte bezorgmodule bouwen. Al mogelijk vanaf €44,50 per maand.

Nog een gangetje extra?

Zowel in de keuken als online moeten dingen geprobeerd worden. Dit doen we door te blijven experimenteren, testen en bijsturen.

Eerst zorgen we voor zichtbaarheid, vervolgens voor gasten en uiteindelijk is het natuurlijk ook belangrijk dat die gasten ook tevreden zijn, hun positieve ervaringen delen en terug blijven komen!

Horecazaken die jou voor gingen

Wacht! Dit wil je niet missen…

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de leukste online marketing nieuwtjes en handige tips & tricks

Gratis SEO Quickscan

Vul onderstaand formulier in dan nemen we z.s.m. contact met je op voor een SEO Quickscan.