Website laten maken & Optimaliseren

Websites zijn voor iedereen ter wereld toegankelijk op desktops, tablets en smartphones. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Het loont dus om ervoor te zorgen dat een website in je voordeel werkt.

Een goed doordachte website met een sterk webdesign heeft een grotere impact en levert resultaat op. Onze specialisten ontwerpen en bouwen prachtige websites die mensen aantrekken, met hen in contact komen en er klanten van maken. Een goede website kan zomaar je belangrijkste promotietool worden.

Een grote stap om dit te bereiken, is ervoor te zorgen dat je site responsive is. Met andere woorden: altijd toegankelijk voor iedereen, op ieder apparaat. Daarnaast is het van belang om dingen overzichtelijk te houden en moet het makkelijk zijn om door een website te navigeren. Tot slot zorgen duidelijke, overtuigende taal en code ervoor dat een website er echt uit kan springen. Dan ben je écht altijd en overal vindbaar.

WAAROM WEBSITE
OPTIMALISATIE ?

GROOT BEREIK​

Bereik meer mensen met een goede website.​

MEER CONVERSIES​

Optimaliseer jouw website voor meer en grotere aankopen.​

MEETBAAR BETER​

We meten alles wat er op jouw website gebeurt.​

IDENTITEIT

Laat bezoekers een sterke merkbeleving ervaren.

E-COMMERCE

Consumenten kopen en bestellen steeds vaker via het internet, en de toename van online winkels is hiervan zowel de oorzaak als een logisch gevolg.

Voor eigenaren van webshops brengt dit echter ook een grote uitdaging met zich, want hoe zorg je ervoor dat consumenten op internet juist jouw producten of diensten vinden en kopen. Met de inzet van online marketing voor jouw webshop en een juiste strategie kun je jouw webshop naar een hoger niveau tillen. Meer bezoekers, meer conversies en uiteindelijk meer omzet dus.

Model Shopping Cart.G15 e1640694216232 Mr Online Marketing
clay mockup analytics white Mr Online Marketing

DATA & ANALYTICS

Meten is weten. Wij helpen je om op jouw website metingen te verrichten en zo te weten te komen hoe je online presteert.

Google Analytics is één van de basis tools waarmee je diepgaande en uitgebreide statistieken kunt verzamelen over de bezoekers van je website én het gedrag van deze bezoekers. Zo kun je inzage krijgen in wat bezoekers op jouw website doen, hoe lang ze daar verblijven, hoeveel producten of diensten ze bekijken en waar die bezoekers vandaan komen. Op basis van die data kun je jouw website en overige kanalen verder optimaliseren.

COPYWRITING

COPYWRITING

Onder copywriting verstaan we alle strategisch geschreven teksten die je publiek aanzetten tot actie.

Op deze manier maak je hoge kwaliteit teksten voor de bezoekers van je website, maar tegelijkertijd speel je in op relevante zoektermen waarbij jouw website hoger scoort in de zoekresultaten. Het wordt vaak onderschat hoe lastig het kan zijn om de perfecte balans te tussen een goede keyword dichtheid en een sterke overtuigende tekst waar je bezoekers van gecharmeerd zijn. Dit is dan ook de grootste uitdaging bij copywriting. Waarbij het ook nog eens van belang is om de juiste tone-of-voice te gebruiken om jouw merkidentiteit uit de dragen.

typerwriter Mr Online Marketing

CONVERSIE OPTMALISATIE (CRO)

Het succes van jouw website of webshop wordt niet alleen bepaald door het aantal bezoekers dat je ontvangt, maar vooral door het aantal conversies. Dit kunnen leads, bestellingen of micro conversies, zoals nieuwsbrief inschrijvingen, zijn. Bezoekers uit je gewenste doelgroep naar jouw website trekken is uiteraard de eerste stap op weg naar het verhogen van je omzet, maar daar houdt het niet bij op.

Wanneer de conversieratio zich niet verhoudt tot het aantal unieke bezoekers, is de volgende stap het uitvoeren van een gedegen conversie optimalisatie (CRO) traject. Het doel van conversie optimalisatie is een hogere conversieratio creëren door het wegnemen van pijnpunten en uitstap momenten voor je bezoekers. 

Door aan de hand van goed plan conversie optimalisatie uit te voeren, wordt een duidelijke doelstelling of uiteindelijk resultaat overeengekomen in het testplan. In de volgende fase gaan we de hypotheses testen aan de hand van A/B testen en bekijken we of de gemaakte aanpassing een positief effect heeft op de cijfers. Doelen om mee aan de slag te gaan kunnen hard zijn, zoals meer verkopen, een hogere verkoopwaarde of minder bezoekers die afhaken zonder hun bestelling te voltooien. Maar zachte conversies, zoals de tijd op de website, het aantal bezochte pagina’s of de scrollratio, zijn minstens zo belangrijk.

max 1 Mr Online Marketing

PLAN EEN AFSPRAAK IN ONZE WEB EXPERT

Antwoord nodig op net die ene vraag? Of wil je kennismaken? Plan via de onderstaande knop een afspraak in met een expert.

contact

Daag ons uit met jouw nieuwste project!

Veelgestelde vragen

Social media advertising is eigenlijk gewoon het adverteren op social media platforms zoals Facebook of Instagram. Vaak specifiek gericht op betaalde advertenties (in plaats van reguliere, gratis of organische, posts).

Eigenlijk is het starten met adverteren op social media heel simpel. Je kunt vaak direct vanuit je social media kanaal berichten ‘boosten’. Tegelijkertijd is dat iets dat we in bijna alle gevallen afraden, op die manier heb je namelijk maar weinig mogelijkheden om jouw doelgroep goed in te stellen en uiteindelijk te bereiken.

Bij adverteren werken we met verschillende advertentiemogelijkheden, doelstellingen en kanalen. Je betaalt pas voor de advertenties als een bezoeker erop ingaat. Wat dat betekent hangt af van de advertentiedoelstelling: dat kan een klik, actie, lead of vertoning zijn. In onderstaand schema leggen we een aantal van de verschillende mogelijkheden aan je uit. Afhankelijk van jouw doelstellingen beslissen we samen welke advertentiedoelstelling(en) het beste aansluit(en).

VormBetekenisVoorbeeld
CPCCost per ClickVerkeer: kosten per klik
CPMCost per MilleBranding: kosten per 1.000 vertoningen
CPLCost per LeadFormulier: kosten per inschrijving nieuwsbrief
CPSCost per SaleWebshop: kosten per verkoop
CPVCost per ViewVideo: kosten bij weergave van bijv. minimaal 3 seconden
Wacht! Dit wil je niet missen…

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de leukste online marketing nieuwtjes en handige tips & tricks

Gratis SEO Quickscan

Vul onderstaand formulier in dan nemen we z.s.m. contact met je op voor een SEO Quickscan.