Google Ads uitbesteden Eindhoven

Zoekmachine advertenties (SEA)

paper 01 Mr Online Marketing
paper 01 Mr Online Marketing

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Samen behalen we de beste online resultaten!

paper 01 Mr Online Marketing
paper 03 Mr Online Marketing
paper 03 Mr Online Marketing
paper 02 Mr Online Marketing

Zoekmachine advertenties uitbesteden in Eindhoven?

Google ads

Mr Online Marketing is gespecialiseerd in SEA campagnes, gevestigd in Eindhoven, en met veel ervaring in zoekmachine adverteren. Wij weten om te gaan met de set-up en monitoring van jouw campagnes. Waarom zou je SEA uitbesteden aan een online marketingbureau uit Eindhoven?

Het bespaart je tijd (=geld)

Het opzetten van Google Ads kost tijd – je moet zoekwoorden onderzoeken, ad copy schrijven en de campagnes gedurende de periode monitoren en optimaliseren. Dus ook nadat de campagne opgezet, houdt het niet op: als de campagne eenmaal loopt, moet deze regelmatig worden gecontroleerd en beheerd. Goede zoektermen komen in aparte campagnes, biedingen worden bijgesteld, doelgroepen aangepast, etc.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Samen behalen we de beste online resultaten!

Vier tips voor een goede SEA-campagne

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Samen behalen we de beste online resultaten!

Conversie optimalisatie resultaten meten Mr Online Marketing

Bespaar tijd en geld

Google Ads (en Bing Ads) uitbesteden

Sommige advertenties werken bijvoorbeeld beter dan andere. Voor de beste prestaties moet je consequent nieuwe advertenties schrijven en testen, de tests in elke advertentiegroep splitsen om de klikfrequentie (CTR) te verbeteren en de kosten per klik (CPC) te verlagen. Het is daarbij belangrijk om bij te houden wat de concurrenten doen, zoekwoordbiedingen te optimaliseren en om de kwaliteitsscores van je zoekwoorden  bij te houden en voortdurend te verbeteren.

Door goed bij te houden welke zoekwoorden het beste presteren, welke apparaten het beste werken, welke tijden van de dag of dagen van de week het beste zijn voor conversies en welke advertentie-extensies het beste werken kun je jouw SEA campagne voortdurend verbeteren. Je kunt zien welke locaties het meest winstgevend zijn en jouw campagne daarop optimaliseren. Zo kun je al deze informatie gebruiken om jouw biedstrategie en campagne-instellingen aan te passen om de resultaten te maximaliseren.

Dat kost tijd, al snel (te) veel tijd. En als je geen expert bent, duurt het mogelijk nog langer. Als jij of een lid van je team slechts een paar uur per week aan Adwords besteedt, raden we aan om de kosten daarvan elke maand te berekenen – vermenigvuldig de totale besteedde tijd met het uurtarief van de persoon die het werk doet. En je zult gauw merken dat je geld bespaart als je SEA laat uitbesteden.

Én het voorkomt geldverspilling

webdesign eindhoven mr online marketing

Gemiddeld verspil je zo’n 40% van het budget, als je niet weet hoe je de campagnes moet optimaliseren. Daar zijn enkele oorzaken voor:

Bij het kiezen van zoekwoorden heb je enkele zoektypen, uitsluitingszoekwoorden en zoekwoorden in zowel exact-match, modified-broad match, broad-match en phrase-match. Bij het verkeerd gebruik van match types, kies je er dus voor dat je vaker de veiling in gaat op search queries, die helemaal niet past binnen jouw bedrijfsvoering.

Onze specialisten kijken naar deze zoektermen en sluiten uit waar nodig is. Wij doen graag een gratis SEA quickscan om te kijken waar de kansen liggen voor jouw campagnes. Daarbij zien wij in een oogopslag of er wat fout gaat in het account, waar je het account nog kan uitbreiden en of je gebruik maakt van de juiste campagnetypes. Maar ook of de tags en doelgroepenlijsten op de juiste manier worden opgebouwd, en ga zo maar door.

Mogelijk is dit ook interessant?

Onze overige diensten

Conversie Optimalisatie

Heb je veel verkeer naar je website, maar doen je bezoekers niet wat jij wilt? Met Conversie Optimalisatie zet jij bezoekers om in klanten door obstakels voor ze weg te halen.

Display Advertising

Je hebt online net gezocht naar een nieuwe TV en ziet vervolgens op andere websites advertenties van die TV. Dát is display advertising. Met slimme cookies kunnen we dat ook voor jou inzetten.

Toch wat anders?

Neem eens een kijkje bij de rest van onze diensten. Misschien vind je daar wat je zoekt. Ook niet? Neem dan gerust contact met ons op. Wij houden wel van een uitdaging!

Een aantal van onze opdrachtgevers

Voor wie we ons al keihard inzetten?

Samen boeken we online resultaat

Mogen we ook voor jou aan de slag?

Een aantal van onze partners

Met wie we werken?