E-mail marketing uitbesteden

verbluffende e-mailcampagnes

paper 01 Mr Online Marketing
paper 01 Mr Online Marketing

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Samen behalen we de beste online resultaten!

paper 01 Mr Online Marketing
paper 03 Mr Online Marketing
paper 03 Mr Online Marketing
paper 02 Mr Online Marketing

E-mail marketing uitbesteden?

Wij nemen het geheel uit handen

Wij zijn een digital marketingbureau, dat talloze digitale disciplines combineert om het beste uit onze klanten naar boven te halen. Wij creëren verbluffende e-mailcampagnes, die zowel visueel uitstekend zijn als daadwerkelijk goed converteren.

Wij helpen je graag bij het uitdenken van het concept en ontwerp tot aan de bouw, onderhoud en monitoring. Als digital marketingbureau uit Eindhoven hebben we veel ervaring met creatieve, digitale expertises om bedrijven verder te helpen.

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Samen behalen we de beste online resultaten!

Geen idee waar te beginnen? Wij helpen!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Samen behalen we de beste online resultaten!

E-mail marketing in Eindhoven

Je besteedt uren aan het maken van de perfecte e-mailcampagne, compleet met marketingberichten en productpromotie. Dus waarom zie je geen hoge openingspercentage? Waarom houden mensen zich niet bezig met de inhoud? Jouw onderwerpregel moet boeiend zijn, maar niet te veel verkopen. 

Wij testen de campagnes grondig om ervoor te zorgen dat je nooit een kans mist om meer potentiële klanten om te zetten in aankopen. E-mail marketing heeft veel impact als het op een goede manier wordt uitgevoerd. Dit resulteert in meer verkopen en een grotere merkbekendheid.

WAAROM IS HET BELANGRIJK OM E-mail marketing te gebruiken?

Maar liefst 34% van de mensen over de hele wereld gebruikt dagelijks e-mail. Het is een directe communicatiemethode die garant staat voor meer ogen op jouw merk. Ja, e-mail is behoorlijk populair. E-mail marketing is in de loop der jaren geëvolueerd van een simpele klik en het versturen van correspondentie tot een krachtige marketingtool.

Het is een persoonlijke manier om zowel potentiële als bestaande klanten te bereiken. E-mails kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften en interesses van het publiek, afhankelijk van de pagina’s die ze hebben bezocht. Als ze bijvoorbeeld een verlaten winkelmandje hebben, wil je ze misschien opnieuw targeten met een aanbieding met korting om een verkoop aan te moedigen.

Mr Online Marketing verzorgt e-mailmarketing, bijvoorbeeld met Mailchimp

E-mail marketing en monitoring

Het opzetten van een e-mailcampagne, het richten op potentiële klanten en het volgen van de voortgang is een tijdrovende en vaak moeilijke taak om goed te doen. Wij zijn pas tevreden als je rendement op jouw investering ziet. We ontwerpen en ontwikkelen e-mail marketing campagnes die worden geopend en ervoor zorgen dat klanten blijven terugkomen voor meer.

Een groot deel van e-mail marketing is het rapporteren over de gegevens en het herzien van een strategie voor de beste resultaten. Onze e-mail marketing campagnes bevatten on-brand, professioneel geschreven inhoud die lezers tot het laatste woord prikkelt.

Nadat we hebben getest welke tijd en dagen het beste converteren, maken we een contentkalender om ervoor te zorgen dat we de juiste mensen op het juiste moment bereiken. Wij geloven dat samenwerking met onze klanten de beste manier is om inhoud te creëren die converteert. Niemand kent het bedrijf zoals jij. Bovendien weet niemand hoe hij e-mail marketing campagnes moet maken zoals wij. 

Mogelijk is dit ook interessant?

Onze overige diensten

Social Media Advertising

Met slimme retargeting campagnes afgehaakte klanten terughalen? Of een lookalike doelgroep maken om nieuwe klanten te vinden? Geen probleem!

Conversie Optimalisatie

Heb je veel verkeer naar je website, maar doen je bezoekers niet wat jij wilt? Met Conversie Optimalisatie zet jij bezoekers om in klanten door obstakels voor ze weg te halen.

Toch wat anders?

Neem eens een kijkje bij de rest van onze diensten. Misschien vind je daar wat je zoekt. Ook niet? Neem dan gerust contact met ons op. Wij houden wel van een uitdaging!

Een aantal van onze opdrachtgevers

Voor wie we ons al keihard inzetten?

Samen boeken we online resultaat

Mogen we ook voor jou aan de slag?

Een aantal van onze partners

Met wie we werken?