Display advertising

advertising via digitale kanalen
paper 01 Mr Online Marketing
paper 01 Mr Online Marketing

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Samen behalen we de beste online resultaten!

paper 01 Mr Online Marketing
paper 03 Mr Online Marketing
paper 03 Mr Online Marketing
paper 02 Mr Online Marketing

Display advertising uitbesteden?

Professionele display advertising

Elk jaar besteden grote en kleine bedrijven veel geld aan reclame – meestal in traditionele media zoals tijdschriften, kranten, telefoonboeken, televisie, radio, billboards.

Maar deze mediakanalen veranderen snel, aangezien het publiek steeds meer online is – in plaats van tv te kijken, kijken klanten naar YouTube. In plaats van naar de radio te luisteren, luisteren ze naar podcasts of gebruiken ze muziekstreamingservices. En in plaats van kranten of tijdschriften te lezen, bladeren ze door websites en sociale mediakanalen om informatie en actuele kennis te verzamelen.

Deze digitale kanalen vormen de nieuwe grens voor reclame – en het goede nieuws is dat ze gerichter, meetbaarder en beter controleerbaar zijn dan bij traditionele media.

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Samen behalen we de beste online resultaten!

Voordelen

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Samen behalen we de beste online resultaten!

Hoe kunnen display-advertenties helpen?

online display-advertenties zijn altijd op maat

Online display-advertenties kunnen worden gebruikt om mensen te bereiken die de website mogelijk eerder hebben bezocht, maar geen aankoop hebben gedaan of geen andere actie hebben ondernomen. Met dit proces kun je eerdere bezoekers advertenties laten zien die ofwel op hen zijn afgestemd of die een aanbieding bevatten om hen aan te moedigen terug te keren naar jouw site en jouw producten of diensten te kopen. Remarketing houdt in dat op elke pagina van jouw website een stukje code wordt geplaatst dat bepaalde informatie over jouw bezoekers verzamelt.

Met display-advertenties wordt jouw merk overal op internet door de juiste mensen gezien. Dankzij onze display-marketingstrategieën kunnen we in het oog springende en boeiende advertenties voor jouw bedrijf maken en deze voor potentiële klanten plaatsen.

Adverteren op Instagram? Neem contact met ons op!

doelgroepen targeten

Als onderdeel van jouw campagne kunnen we display-advertenties implementeren om ervoor te zorgen dat jouw advertenties worden opgemerkt door jouw doelgroep. We kunnen display-advertenties in verschillende vormen maken, waaronder banneradvertenties, rich media en zelfs video. Waar het publiek ook is, jij en jouw display-advertentiecampagnes kunnen er zijn om hen aan te moedigen jouw website te bezoeken.

Het Display Netwerk is een verzameling van miljoenen websites die advertenties weergeven. Het is een wereldwijde marketing infrastructuur die klaar staat om gerichte advertenties aan internetgebruikers
te leveren.

Advertenties worden weergegeven met behulp van een systeem van gedragsgerichte targeting. Het is een effectieve methode, maar in een agressieve markt kan het problematisch zijn om het bedrijf opgemerkt te krijgen.

Mogelijk is dit ook interessant?

Onze overige diensten

SEO (Search Engine Optimization)

Bovenaan in Google? Weten waar jouw doelgroep naar zoekt en hoe je daar het beste op kunt inspelen? Wij helpen je van onderzoek tot plaats 1 in zoekmachines.

Social Media Advertising

Met slimme retargeting campagnes afgehaakte klanten terughalen? Of een lookalike doelgroep maken om nieuwe klanten te vinden? Geen probleem!

Toch wat anders?

Neem eens een kijkje bij de rest van onze diensten. Misschien vind je daar wat je zoekt. Ook niet? Neem dan gerust contact met ons op. Wij houden wel van een uitdaging!

Een aantal van onze opdrachtgevers

Voor wie we ons al keihard inzetten?

Samen boeken we online resultaat

Mogen we ook voor jou aan de slag?

Een aantal van onze partners

Met wie we werken?