Online Marketing diensten

Van Mr Online Marketing

paper 01 Mr Online Marketing
paper 01 Mr Online Marketing

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Samen behalen we de beste online resultaten!

paper 01 Mr Online Marketing
paper 02 Mr Online Marketing
paper 03 Mr Online Marketing
paper 03 Mr Online Marketing
paper 03 Mr Online Marketing
paper 02 Mr Online Marketing

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Samen behalen we de beste online resultaten!

Wat doet een online marketingbureau?

Resultaten behalen.

Van Ads tot Zoekmachines: Wij weten hoe het internet werkt. Die kennis zetten we iedere dag in om de doelen van onze opdrachtgevers te behalen. Wil je bovenaan in Google? Gaan we mee aan de slag! Of liever meer bezoekers op je website? Regelen we! Moeten die bezoekers leiden tot meer conversies? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met onze opdrachtgevers stellen we duidelijke en meetbare doelen. Vervolgens gaan wij als jouw online marketing mannetje (of vrouw) keihard ons best doen om die doelen te behalen. En het liefst meer dan dat.

Hoe dan? Door gebruik te maken van slimme technieken, zoals cookies, retargeting en look-a-like doelgroepen en door ervaring. Samen hebben wij al honderden advertentiecampagnes gedraaid en daarmee miljoenen mensen bereikt. We hebben de meeste fouten al eens gemaakt, daarom weten we wat wél werkt, en wat niet. Zo kunnen we het marketingbudget van onze klanten gericht en efficiënt inzitten, weten we doelstellingen te behalen en onze opdrachtgevers keer op keer te verbazen met onze resultaten. Uiteindelijk telt ten slotte alleen het resultaat.

Hoe we dat doen

Waar wij goed in zijn?

Conversie optimalisatie resultaten meten Mr Online Marketing

Social Media Marketing

Je bereik vergroten op Facebook? producten verkopen via Instagram shopping? Samen maken we een gerichte contentplanning en halen we meer uit jouw sociale media.

SEO (Search Engine Optimization)

Bovenaan in Google? Weten waar jouw doelgroep naar zoekt en hoe je daar het beste op kunt inspelen? Wij helpen je van onderzoek tot plaats 1 in zoekmachines.

Webdesign & website optimalisatie

Wil je een nieuwe website of webshop? Of wil je graag nóg meer uit jouw website halen? We optimaliseren jouw website voor maximaal resultaat.

SEA (Search Engine Advertising)

Google Ads inzetten om bovenaan te komen in de zoekresultaten? Wij weten jouw doelgroep perfect te bereiken en je budget zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Social Media Advertising

Met slimme retargeting campagnes afgehaakte klanten terughalen? Of een lookalike doelgroep maken om nieuwe klanten te vinden? Geen probleem!

Display Advertising

Je hebt online net gezocht naar een nieuwe TV en ziet vervolgens op andere websites advertenties van die TV. Dát is display advertising. Met slimme cookies kunnen we dat ook voor jou inzetten.

E-mail Marketing

Meer bezoekers naar jouw website? Een duurzame klantrelatie opbouwen? E-mailmarketing kan een goede tool zijn om op de juiste momenten zichtbaar te blijven bij jouw klanten.

Linkbuilding

Om hoog te scoren in zoekmachines is het belangrijk dat een website autoriteit heeft. Linkbuilding is daar een belangrijk onderdeel van. Onze SEO specialisten helpen je hier graag bij.

Conversie Optimalisatie

Heb je veel verkeer naar je website, maar doen je bezoekers niet wat jij wilt? Met Conversie Optimalisatie zet jij bezoekers om in klanten door obstakels voor ze weg te halen.

Niet gevonden wat je zocht?

Misschien kunnen we je toch helpen. Neem gerust contact met ons op, we worden graag uitgedaagd en denken altijd mee!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Samen behalen we de beste online resultaten!

Mr Online Marketing blij resultaat conversie optimalisatie

Ons doel

Waar wij blij van worden?

Alles onder één dak

Mr Online Marketing is het complete online marketing bureau voor al jouw vragen. Een echte one stop shop. We zorgen dat je zichtbaar bent, gevonden wordt én resultaten haalt. Zo bieden we een totaaloplossing en hoef je niet meer voor ieder onderdeel op zoek naar een andere partner.

Persoonlijk contact

Eén vast en persoonlijk contactpersoon, niet alleen tussen 9:00 en 18:00. Maar wanneer jij het nodig hebt, voor al je online marketing vragen. Zo houden we de lijntjes kort en communicatie duidelijk.

Digital natives

De mensen van Mr Online Marketing zijn échte digital natives: opgegroeid met een laptop op schoot en smartphone in hun hand. We zitten iedere dag bovenop de laatste ontwikkelingen, zijn opgegroeid met de nieuwste platforms en kennen het internet op ons duimpje.

No-nonsense

We houden niet van onnodig marketingjargon, ellenlange rapportages of moeilijke termen. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Zo houden we ook onze kosten laag waardoor we het budget van jouw organisatie zo efficiënt mogelijk besteden. Daarin zijn we transparant, zonder poespas. Wel zo makkelijk, toch?

Een aantal van onze opdrachtgevers

Voor wie we ons al keihard inzetten?

Samen boeken we online resultaat

Mogen we ook voor jou aan de slag?

Een aantal van onze partners

Met wie we werken?